U kent ze wel.. je komt ze tegen in de supermarkt, de wachtkamer van de huisartsenpost, in een restaurant en natuurlijk op vakantie... zo'n ruziënd stel, welke het al jaren met elkaar uithoudt.

Ans en Arie Lubberink zijn samen zo'n stel. Je zou ze liever niet willen uitnodigen.. maar u zult begrijpen dat door hun aanwezigheid het onmogelijk is dat uw gasten ruzie zullen maken... want.. je zou toch niet vergeleken willen worden met de Lubberinkjes? Harde woorden, uithalende gillen.. maar altijd zonder schuttingtaal.. ja als je ruziet.. doe t dan netjes! 

Waarvoor inzetbaar
Deze typetjes zijn inzetbaar tussen uw gasten of al ruziënd bij de deur. Ideaal voor beurspresentaties en als rustbewaarders op uw feest of party.

Zoekwoorden;
ANS EN ARIE boeken, ANS EN ARIE inhuren, ANS EN ARIE huren, ANS EN ARIE animatie, ANS EN ARIE op uw feest, ANS EN ARIE tijdens uw feest, ANS EN ARIE prijzen, ANS EN ARIE mogelijkheden, ANS EN ARIE voor verjaardagen, ANS EN ARIE op uw bruiloft, ANS EN ARIE boekingen, gezellig met ANS EN ARIE, ANS EN ARIE informatie, ANS EN ARIE voor partijen, feest met ANS EN ARIE, ANS EN ARIE voor feesten en partijen, ANS EN ARIE animatie acteurs, ANS EN ARIE improvisatieacteurs.


Terug