Bij een zonnig zomers feestje mogen deze mannen niet ontbreken. Zij versterken het zomerse gevoel en maken het geheel compleet. Met hun Spaanse charmes bevinden ze zich tussen hun gasten, met hun vriendelijke glimlach helpen zij mee met de bediening of wijzen zij de weg en zetten een Spaans muziekje op en vragen dames te dans. Alleen het bespelen van een gitaar lijkt voor de heren makkelijker dan gedacht, neem het ze maar niet al te kwalijk.

Waarvoor inzetbaar 
Los Sombreros zijn inzetbaar om de weg wijzen, zich met de gasten te vermaken en met hun "muziek" (spelen geen enkele zuivere toon) een vakantiesfeer neer te zetten.

Zoekwoorden;
MEXICAANSE TYPETJES boeken, MEXICAANSE TYPETJES inhuren, MEXICAANSE TYPETJES huren, MEXICAANSE TYPETJES animatie, MEXICAANSE TYPETJES op uw feest, MEXICAANSE TYPETJES tijdens uw feest, MEXICAANSE TYPETJES prijzen, MEXICAANSE TYPETJES mogelijkheden, MEXICAANSE TYPETJES voor verjaardagen, MEXICAANSE TYPETJES op uw bruiloft, MEXICAANSE TYPETJES boekingen, grappige MEXICANEN, MEXICAANSE TYPETJES informatie, MEXICAANSE TYPETJES voor partijen, leuke MEXICAANSE TYPETJES, MEXICAANSE TYPETJES voor feesten en partijen, MEXICAANSE TYPETJES animatie acteurs, MEXICAANSE TYPETJES improvisatieacteurs.


Terug